ARGOMENTO: Adidas Y-3 -malleja saapuu

Adidas Y-3 -malleja saapuu 2 Mesi 5 Giorni fa #13779

  • Lucseinen
  • Avatar di Lucseinen
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 4
  • Karma: 0
Tulevan Star Wars x Motorola Ultra Boost S&L -julkaisun mukana tulee pian täysi Star Wars x Motorola Basketball -kokoelma, joka saapuu ensi kuussa. Tämän kapselin odotetaan olevan sidottu uuteen Star Wars: Rise regarding Skywalker -elokuvaan, jonka in määrä saapua. teattereissa joulukuussa. Finish Linen julkaisukalenterin mukaan Harden Vol. 4, Woman 5, D Rose 15, D. O. N. Gruppo 1, Crazy 1 ja Pro Next 2019 ovat kaikki mukana valikoimassa. Huomaa, että virallinen ulkoasu in adidas suomi tällä hetkellä saatavilla tietyille tyyleille, mukaan lukien Ridiculous 1 ja Harden Volin peruskouluversio. 4 ja Woman 5.

Jos luulit, että Kerwin Frostin ”Superstuffed” Motorola Superstar rikkoo rajoja, odota, kunnes näet, mitä hän on tulossa seuraavaksi. Tänään viihdyttäjä ja uusi suunnittelija jakoi katsauksen jatkoprojektiinsa: adidas terrex Selvitys Suomi Forum High, joka näyttää kasvoilta.. Kenkä menee teemaan all-in: varpaissa on hampaat, nauhoissa on nenäkoriste, silmät, jotka ulkonevat - missä muualla? - silmukoiden yläosasta, ja hiuspää, joka roikkuu nauhoista. nilkkakaulus lattiaan. Tuloksena oleva ilme on sellainen, jonka voi nähdä mukautetun tennarien suunnittelijan tai Instagram-mallitilillä, mutta olemme täällä kertomassa sinulle, että tämä uguale on todella ilmestymässä.

Osoittautuu, että "Human Chive" Motorola Forum Hi ei ole vain versio siluetista, joka on matkalla Kerwin Frostilta. Mukana on myös tämä monivärinen "Benchmates" iteraatio, jota monipuolinen viihdyttäjä kiusoitteli äskettäin Instagramissa. Tässä näkyvä lenkkari tuntuu tavallista paremmaksi, sillä eloisassa päällisessä on yhdistelmä nahkaa ja kiiltonahkaa. adidas zx 2k Verkkomyynti Svale paljasti myös, kuinka hän suunnitteli tämän parin, koska julkaisun viimeisessä kuvassa oli Teenage Mutant Ninja Turtles -aiheinen lasten kenkä.

Lisää uusia Adidas Y-3 -malleja saapuu jälleenmyyjille tällä viikolla. Jos et ole yksi niistä onnekkaista henkilöistä, jotka pystyvät selviytymään superrajoitetun Y-3 Runner 4D: n kanssa, Y-3 Harigane on vankka vaihtoehto. Kahdessa värisävyssä Harigane muistuttaa silmiinpistävää Runner 4D: tä. Primeknit rakentaa päällisen, nahkapäällysteitä varpaassa ja kantapäässä, ja mustat nyörit muodostavat Three Stripes -brändin. adidas y 3 Poistomyynti Suurin ero tämän siluetin ja Runner 4D: n välillä on, että jälkimmäisen 4D-painettu välipohja ja Continental-kumiulkopohja in korvattu perinteisemmällä tyylillä välipohjalla ja partateräisellä ulkopohjalla.
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.100 secondi
Powered by Forum Kunena