ARGOMENTO: New Balance 237 Heren

New Balance 237 Heren 2 Anni 6 Mesi fa #9211

  • Richar188
  • Avatar di Richar188
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 10
  • Karma: 0
New Balance 237 Heren

De New Balance 237 Dames heeft een soortgelijk ontwerp als de New Balance 237 Goedkoop, het enige grote verschil is het halfhoge ontwerp dat wordt veroorzaakt door de toevoeging van de sokachtige enkelkraag. De schoen is gemaakt van een bovenwerk van ballistisch textiel in combinatie met de eerder genoemde gebreide kraag. Hierboven vind je drie tonale kleurstellingen voor de mannen en nog twee voor de vrouwen. Zwarte of witte tussenzool en tonale of gom buitenzolen ronden het uiterlijk van de schoenen af.

Deze speciale versie van de New Balance 237 Heren is geïnspireerd op een groep kunstenaars die samenwerken om prachtige kunstwerken te creëren en heeft een reeks zachte tinten op het bovenwerk, waaronder grijs, licht- en donkerblauw, perzik en meer. Het bovenwerk is gemaakt van geperforeerd suède, leer en neopreen. Afwerkingsdetails zijn onder meer grafische inlegzolen, rubberen buitenzolen en reflecterende accenten.

De New Balance 237 Sale is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen en is een van de nieuwste lifestyle-silhouetten van het merk die bedoeld is voor dagelijks gebruik. De nieuwe collectie omvat kleuropties van rood, groenblauw, wit en bruin. Elk van de paren heeft een bovenwerk van suède, leer en neopreen met perforaties op de teen en de kenmerkende New Balance "N" op de zijpanelen. Leren hielstukken en REVLite-middenzolen in wit/gebroken wit maken het geheel af.
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.074 secondi
Powered by Forum Kunena