ARGOMENTO: New Balance 237 Kvinnor

New Balance 237 Kvinnor 2 Anni 5 Mesi fa #9219

  • Richar188
  • Avatar di Richar188
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 10
  • Karma: 0
New Balance 237 Kvinnor

New Balance har skapat en specialversion av New Balance 237 Män som kallas Winter Knit -versionen. Denna omformade design av 247 är konstruerad av en förstärkt stickad ovandel som gör dem till ett idealiskt val för höstsäsongen för att hålla dina fötter sköna och mysiga. Hälräknaren, sidopanelerna och den nedre delen av tungan verkar vara gjorda av ett syntetiskt material som ger lite djup i den stickade konstruktionen av den övre.

För damerna, här är en bra titt på det lättillgängliga New Balance 237 Kvinnor. Den moderna silhuetten kommer i tre olika tonalternativ och kommer i ditt val av Burgundy, Peridot Green och Blue Print. New Balance 237 Köpa Online är inspirerad av lysande pärlor som har metalliska finish i överdelen. Varje par är konstruerat av en lätt och flexibel meshöverdel med utmärkta funktioner som inkluderar den unika bootie-fodret, tonala snören och en tvåfärgad REVlite-mellansula med reflekterande 3M-accenter hela tiden.

Kommer i tre olika färgalternativ: svart/olivgrå, brun/tan-marinblå och grå/lila-svart, kommer dessa lyxiga iterationer av New Balance 237 Billigt Sverige konstruerade av ett lätt stickat material på tå och fotled med mockaöverlägg på sidopanelerna och fotleden. Alla tre paren avslutas sedan med en vit mellansula med liten färgkontrast av tå- och gummisula.
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.437 secondi
Powered by Forum Kunena