ARGOMENTO: Adidas SambaRose Schoenen

Adidas SambaRose Schoenen 2 Anni 4 Mesi fa #13838

Als het gaat om zaalvoetbalschoenen, is er geen schoen iconischer dan de Adidas SambaRose Heren/Dames. Sinds de eerste release in de jaren vijftig, is de Samba het veld ontstegen om een ​​streetstyle-icoon te worden - geliefd over de hele wereld door een groot aantal verschillende subculturen vanwege zijn legendarische uiterlijk. De Samba heeft in de loop der jaren ook veel speciale samenwerkingsiteraties ontvangen, en het nieuwste merk dat hun speciale verfraaiingen aan de Three Stripes-klassieker toevoegt, is Tokyo's Have A Good Time.

De samenwerkingspartners hebben ervoor gekozen om het tijdloze ontwerp het meest te laten spreken, aangezien een zwart kangoeroeleer is gebruikt voor het bovenwerk, dat vervolgens is voorzien van verdere klassieke details zoals kenmerkende witte strepen, goudstempels en een doorschijnende rubberen zool. Adidas SambaRose Schoenen Speciale details komen dan op de leren tong - met een grote Have A Good Time-print - en de leren inlegzool, die een all-over versie van hetzelfde logo van de tong heeft. De schoenen gaan ook gepaard met collaboratieve kleding, zoals een omkeerbaar trainingsjack, een omkeerbare trainingsbroek en een klassiek Trefoil-logoshirt als aanvulling op de speciale capsulecollectie.

Het iconische Adidas SambaRose te Koop</a silhouet van adidas is klaar om met de moderne tijd mee te gaan. The Three Stripes heeft plannen om een ​​van de all-time modellen uit te rollen in een gemoderniseerde Primeknit-constructie met een sokachtige enkelkraag. Gebruikmakend van het klassieke zwarte kleurenschema met een witte Three Stripes-eenheid, ontbreekt het alleen een traditionele loopzool met rubberen onderkant om de nostalgische look af te maken.

Vandaag introduceert adidas SkateboAarding hun gloednieuwe verbouwing voor de Adidas SambaRose Verkoop, met de iconische sneaker in een skate-ready build. De Samba ADV heeft hetzelfde uiterlijk als de Samba die al tientallen jaren over de hele wereld geliefd is, maar met een duurzamer en gedempt ontwerp voor ideale functionaliteit op het bord. Het bovenwerk is gemaakt van suède en leer voor het klassieke Samba-gevoel, terwijl het silhouet is geüpgraded met een interne mesh-bootie voor een dynamische pasvorm, voorgevormde hielclip voor ondersteuning, gedempte inlegzool en een opnieuw ontworpen buitenzoolpatroon voor nauwkeurige grip.

Wetende dat vrouwen niet alleen witte sneakers met roze of andere lichtgekleurde accenten willen, bevat de "Deep Hue"-collectie premium suède constructies van de Kopen Adidas SambaRose in rijke groene, paarse en gebroken witte tinten met speciale 3-Stripe-details met schroefdraad en SAMBA-opschrift in reliëf. Alle drie hebben ze ook een doorzichtige buitenzool van gomrubber en een zachte leren voering om de prachtige vertolkingen van het iconische silhouet te voltooien.

www.snkrshopeenl.com
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.098 secondi
Powered by Forum Kunena