ARGOMENTO: Nike Air Zoom Spirimic Blue

Nike Air Zoom Spirimic Blue 3 Anni 1 Mese fa #5908

  • Angyhty12
  • Avatar di Angyhty12
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 4
  • Karma: 0
Vid raderna mode och tennis shoes talas ständigt om konceptet att tillverka produkter som lämnar lite eller inget koldioxidavtryck, och det är där Nike och dess "Move to Zero" hållbarhetsåtagande kommer in. En populär medlem i detta initiativ är Space Hippie 04 som nyligen har tappat i en ny “Summit White” färgväg som åtföljs av med regnbågs accenter. Normalt går regnbågsutsmyckningar ?& Swoosh sneakers vanligtvis side i hand när de gäller Nikes årliga "Be True" -lanseringar - kollektioner utformad för att fira LGBTQ-communityn - men fin hud specifika erbjudande är tyv?r inte skorunner.com medlem i den klubben. Fuente flerfärgade detaljerna sprids until finally de olika märkesområdena, såsom Swooshes på medialfoten ?& laterala sidor, Nike-bokstäverna på hälflikarna samt genom en hel tunn banderoll som vilar nära fotleden på medialsidan.

Om bara ett par dagar till kommer Air Tuned Max "Selleri" officiellt genomf?ra återvänt för första gången sedan sin debut the 90s. Retro släpps i avviknade regioner vid olika tidpunkter och ger en verklig rekreation som kommer att framkalla ganska lite nostalgi för de bekanta. Until finally och med de oinvigda har visat mycket intresse, en del tack vare Skeptas hänvisning till "Selleri" -färgvägen under hans allra första samarbete med Swish. nike skor billigt Retrofuture i sin layout, paret erbjuder en konstruktion ganska snygg, borttagen utav många element nu signatur till Nike-märket. Till exempel är Swoosh nästan helt frånvarande förutom dess miniatyruppträdanden på tungan och hälen.

Swoosh fördjupar sig kontinuerligt i deras arkiv för inspiration, och nu återupplivar det Oregon-baserade varumärket family room legendariska Nike Air Move Alpha Lucid Green, ?& vi är bortom hyped! Air Zoom Alpha Lucid Green släpptes som en hel del av våren / sommaren 2019-kollektionen och är klädd i ett utav sina ursprungliga färgscheman när den tappade för över tjugo år sedan tbx 1996. Konstruerad av en hel massa premiummaterial, inklusive lyxigt andningsnät i läder., köpå nike online popular löpare sitter ovanpå en hel Zoom Air-vadderad sula för oändlig komfort. Designen är avrundad med Swoosh-märke på sidopanelerna, tungan och hälen.

Nike Air Zoom Spirimic Blue är ett levande nytt tillskott i den OG-kollektion. Det är en hel hyllning till den gamla skolan men har moderna uppgraderingar som ger further komfort och stöd. Om du gillar den här silhuetten, var noga scientif att registrera dig för släpppåminnelser via klockikonen h?r. Denna imponerande design börjar med Air Zoom-tekniken underneath fötterna. titta här Det ser särskilt bra ut i den klassiska Spirimic mellansula som finns i vitt på fin hud par. Dessa distinkta "virvlar" lägger till en touching av förfining och utskiljer detta från andra sportinspirerade utgåvor.
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.115 secondi
Powered by Forum Kunena